Pivní cibulačka kořeněná

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
297 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
9 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle s olejem na malém plameni smažíme cibuli s česnekem, které nakrájíme na tenké plátky. Stále mícháme, přidáme cukr a smažíme, až cibule začne karamelizovat. Poté přisypeme kmín, zalijeme vývarem a pivem, osolíme, okořeníme pepřem a koriandrem. Vaříme na mírném plameni asi 1/2 hodiny. Před podáváním vsypeme jemně sekanou petrželovou nať.
  • 2
    V mezičase si připravíme na másle krutony z chleba.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.