Pivní omáčka

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
159 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
3 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
215 mg
Cukr
38 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci promícháme černé pivo a hovězí vývar. K tekutině přidáme kmín, mletou papriku, utřený česnek, v hmoždíři natlučené kuličky jalovce a nasekanou petrželku. Celou směs vaříme na mírném plameni 15 minut.
  • 2
    Po 15 minutách tekutinu promícháme s nadrobeným černým chlebem a základní hnědou omáčkou. Dle chuti přidáme sůl a pepř.
  • 3
    Tuto omáčku podáváme k restovaným vepřovým nudličkám.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.