Pizza con gambero

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
871 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
30 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
6 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pórek nakrájíme na tenká kolečka. Oloupeme cibuli a nakrájíme na kroužky. Kousky ananasu necháme okapat. Nakrájíme šunku na kostky.
  • 2
    Předehřejeme troubu na 200 °C. Bylinky opereme, osušíme a posekáme. Sýr nakrájíme na plátky.
  • 3
    Položíme těsto na vymazaný pečicí plech a potřeme je rajčaty. Jednu polovinu pizzy obložíme pórkem, vařenými garnáty a kroužky cibule.
  • 4
    Druhou polovinu těsta obložíme kousky ananasu a šunkou. Všechno ochutíme solí a pepřem.
  • 5
    Posypeme bylinkami a ozdobíme sýrem. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut při 200 °C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.