Pizza con gambero
45 min.
Ingredience
- 400gramůGarnát obecný
- 120gramůCibule
- 200gramůŠunka dušená
- 15gramůBazalka
- 15gramůPetržel - nať
- 200gramůSýr Taleggio
- 500gramůTěsto na pizzu
- 15mililitrůOlej olivový
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 300gramůPórek
- 300gramůAnanas
- 200gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
871 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
30 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
6 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Pórek nakrájíme na tenká kolečka. Oloupeme cibuli a nakrájíme na kroužky. Kousky ananasu necháme okapat. Nakrájíme šunku na kostky.
- 2Předehřejeme troubu na 200 °C. Bylinky opereme, osušíme a posekáme. Sýr nakrájíme na plátky.
- 3Položíme těsto na vymazaný pečicí plech a potřeme je rajčaty. Jednu polovinu pizzy obložíme pórkem, vařenými garnáty a kroužky cibule.
- 4Druhou polovinu těsta obložíme kousky ananasu a šunkou. Všechno ochutíme solí a pepřem.
- 5Posypeme bylinkami a ozdobíme sýrem. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut při 200 °C.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.