Pizza se žampiony a čedarem

50 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
470 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
25 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve větší míse smcháme tvaroh, mléko, olivový olej a sůl. Přidáme prosátou mouku, prášek do pečiva a vypracujeme těsto. Plech vymastíme a těsto na něj rozprostřeme. Olivový olej smícháme s kečupem a směsí potřeme těsto na pizzu.
  • 2
    Rajčata omyjeme, nakrájíme na kostičky, žampiony očistíme a nakrájíme na plátky, cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky. Takto připravenou zeleninu klademe na pizzu, osolíme, opepříme, posypeme oreganem a navrch rozložíme plátky anglické slaniny a čedaru.
  • 3
    Troubu předehřejeme na 200°C a pizzu pečeme 30 minut. Poté ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.