Pizzaiola steak

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
372 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
15 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozmixujeme konzervovaná rajčata v mixéru. V pánvi rozehřejeme polovinu oleje a osmahneme pokrájenou cibuli a česnek, až zesklovatí. Přidáme rozmixovaná rajčata, rajčatový protlak, sůl, pepř a majoránku.
  • 2
    Maso si nakrájíme na plátky, které osolíme a opepříme. V jiné pánvi rozehřejeme zbývající olej a po obou stranách steaky osmahneme.
  • 3
    Jakmile nám omáčka zhoustne, vmícháme nasekanou petrželovou nať a cukr.
  • 4
    Z pánve na steaky odlijeme nadbytečný tuk a přidáme do ní z druhé pánve rajčatovou omáčku.
  • 5
    Vše prohřejeme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.