Plamenné skopové kari
40 min.
Ingredience
- 500gramůSkopové maso přední
- 2kusyCibule
- 4stroužkyČesnek
- 4kusyFeferony
- 1lžičkaKmín drcený
- 1lžičkaChilli koření mleté
- 1lžičkaZázvor mletý
- 1špetkaTabasco
- 1špetkaSůl
- 1lžíceCitronová šťáva
- 50gramůMáslo čerstvé
- 0,5lžičkaKari koření
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
481 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
41 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek nasekáme a osmahneme na rozpáleném másle dozlatova. Feferony nakrájíme nadrobno a se vším kořením přidáme do kastrolu k cibuli.
- 2Krátce podusíme, vložíme maso, osolíme a na mírném ohni dusíme do změknutí. Těsně před koncem ochutíme tabascem a citronovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.