Plátky šunky á la vendéenne

20 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
300 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
19 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
207 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šunku nakrájíme na 6 plátků a opepříme.
  • 2
    Olej rozehřejeme společně s máslem na pánvi a šunku na něm osmažíme, cca 1 minutu z každé strany.
  • 3
    Brambory oloupeme, pokrájíme na menší kousky a dáme vařit v osolené vodě.
  • 4
    Uvařené brambory rozmixujeme, přidáme mléko a 10g másla. Osolíme dle chuti.
  • 5
    Osmaženou šunku podáváme s bramborovou kaší a hořčicí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.