Plněná krůtí prsíčka s omáčkou

100 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
786 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
39 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
7 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Opražená piniová jádra smícháme s meruňkami, petrželkou, 2 lžícemi hořčice, lžičkou octa, strouhankou a vejcem. V mase vytvoříme kapsu, naplníme ji směsí a uzavřeme párátky. Směs pod svíčkovou smícháme s hrubě nasekaným tymiánem, bílým vínem, pepřem a zbývajícím octem. Směsí přelijeme maso a necháme je 3-5 hodin marinovat. Maso osolíme a opečeme na horkém másle. Přilijeme vývar a marinádu a podusíme 60-70 minut. Hotové maso vyjmeme. Šťávu smícháme se zbývající hořčicí a smetanou a povaříme. Lehce zahustíme instantní jíškou a vmícháme nasekaný kerblík. Maso nakrájíme na porce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.