Plněná rajčata s jáhlami a sýrem

65 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
245 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
10 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jáhly vaříme v zeleninovém vývaru asi 20 minut. Rajčata omyjeme, vydlabeme vnitřky, dužinu nakrájíme na kousky. Polovinu dužiny promícháme s polovinou pokrájené cibule, s nasekanou mátou, sýrem, vejcem a jáhlami. Podle chuti osolíme a opepříme. Připravenou směsí naplníme vydlabaná rajčata.
  • 2
    Na pánvi na másle osmahneme zbylou cibuli a rozkrájená rajčata. Osolíme, opepříme a vložíme do vymazané zapékací mísy. Navrch položíme plněná rajčata, pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 25 minut.
  • 3
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.