Plněná rajčata telecím masem

30 min.
Polsko

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
347 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
24 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zdravá a velká rajčata omyjeme, uřízneme vršek, opatrně lžící vydlabeme střed. Celá rajčata mírně osolíme.
  • 2
    Náplň: Hrášek scedíme, vysypeme do misky, přidáme drobně nakrájené olivy, na malé kousky nakrájené telecí vařené maso, přimícháme drobně nasekanou petrželovou nať a všechny suroviny důkladně promícháme. Nakonec podle vlastní chutě přisypeme sůl, pepř, přimícháme majonézu, dochutíme vymačkanou citronovou šťávou a ještě jednou náplň zamícháme.
  • 3
    Připravená rajčata naplníme směsí, přiklopíme vrškem, naaranžujeme je na mělký talíř, anebo mělkou mísu a položíme na slavnostní stůl.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.