Plněná roštěná

90 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
584 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
34 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na oleji osmažíme nakrájené houby, přidáme koření a rýži, krátce orestujeme. Zalijeme dostatečným množstvím vody(3x objem rýže) a zakryté dusíme, až je rýže měkká. Necháme vychladnout.
  • 2
    Roštěnky nařízneme na okrajích, naklepeme, osolíme, opepříme a naplníme připravenou směsí, do které jsme ještě vmíchali vejce. Svineme, sepneme jehlou nebo jinak upevníme a vložíme na cibulový základ, který jsme si připravili osmažením nakrájené cibule na sádle. Podlijeme vodou a zakryté dusíme pozvolna a podle potřeby podléváme. Když je maso měkké, přihodíme na kousky nakrájenou papriku a rajče, osolíme a ještě chvilku podusíme. Nakonec šťávu zahustíme moukou, rozmíchanou v troše vody a asi 5 minut povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.