Plněné filé s chřestem

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
524 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
20 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chřest oloupeme a povaříme 12 minut v osolené vodě.
  • 2
    Porce filé omyjeme, osušíme a vyřízneme do nich kapsu. Pokapeme citronovou šťávou a potřeme solí a pepřem. Nastrouhaný sýr smícháme s nasekaným koprem a směsí naplníme kapsy.
  • 3
    Připravené filé obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance. Trojobal na filé dobře přimáčkneme. Porce opečeme po obou stranách na rozehřátém másle na pánvi.
  • 4
    Filé upravíme s chřestem na talíře a ozdobíme snítkou petrželky a plátky citronu.
  • 5
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.