Plněné lilky v olivovém oleji

50 min.
Turecko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
558 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
55 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
12 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lilky omyjeme, podélně rozřízneme, vydlabeme vnitřky a osolíme.
  • 2
    Cibuli, papriku i rajčata nakrájíme na malé kousky, přidáme oloupaný česnek, vše dobře promícháme.
  • 3
    Vzniklou směsí plníme vydlabané lilky, které poté naskládáme do hrnce, přelijeme olivovým olejem, osolíme, ocukrujeme a podlijeme vodou. Vše dáme do změknutí vařit.
  • 4
    Podáváme vychlazené, posypané krájenou petrželí a zdobené plátky citrónu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.