Plněné masové kapsy po africku

70 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
945 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
49 g
Sacharidy
90 g
Vláknina
19 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso rozdělíme na dvě stejně velké části. Pšenici namočíme na patnáct minut do studené vody, po odkapání ji umixujeme s chilli papričkou bez semen, nasekanou cibulí, solí, pepřem a polovinou masa.
  • 2
    Na 40 ml oleje osmažíme nasekanou cibuli a oříšky, vmícháme nové koření, zbytek masa, koriandr, sůl a pepř. Maso rozděláme na kousky.
  • 3
    Z pšeničné směsi vypracujeme koláč, který nakrájíme na dvanáct dílků. Z každého kousku vytvoříme vějířek/placku a do ní dáme náplň, kapsu pak uzavřeme.
  • 4
    Na 5 cm oleje osmahneme strouhanku. Kapsy pak smažíme pět minut dozlatova, podáváme je s plátky avokáda.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.