Plněné telecí hrudí

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
784 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
51 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájenou žemli opečeme na másle, přidáme nasekaný česnek, kopřivy a jarní cibulku.
  • 2
    Smícháme žloutky s mlékem a dvěma vyšlehanými bílky, s opečenou žemlí, osolíme, opepříme a touto směsní naplníme telecí hrudí.
  • 3
    Hrudí opepříme, osolíme a opečeme na pánvi, poté dáme dopéct do předehřáté trouby na 60 minut při teplotě 170 stupňů.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.