Plněné vinné listy

45 min.
Turecko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
486 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
31 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
23 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vinné listy povaříme 3 minuty.
  • 2
    Z mletého masa, pokrájené cibulky, posekané petrželky a kopru, vařené rýže, soli a pepře si připravíme masovou směs, kterou dobře prohněteme.
  • 3
    Vařené listy naplníme nádivkou, okraje zahrneme dovnitř a pevně srolujeme.
  • 4
    Jednotlivé svitky naskládáme do hrnce, pokapeme máslem a podlijeme trochou vody. Dusíme pod pokličkou asi 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.