Plněné žampiony po milánsku

50 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
20 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
8 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žampiony očistíme a z každého kloboučku vydlabeme část lupenů a dřeně, které nasekáme a podusíme na zpěněné, jemně nakrájené cibuli. Osolíme, opepříme, přidáme petrželku a vše spojíme bešamelem.
  • 2
    Připravenou nádivkou naplníme osolené, vydlabané kloboučky a vložíme je do máslem vymazané zapékací mísy. Povrch posypeme strouhankou, zakapeme rozpuštěným máslem a zvolna zapečeme v mírně vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.