Plněné žampiony po milánsku
50 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
20 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
8 g
Cukr
16 g
Postup přípravy
- 1Žampiony očistíme a z každého kloboučku vydlabeme část lupenů a dřeně, které nasekáme a podusíme na zpěněné, jemně nakrájené cibuli. Osolíme, opepříme, přidáme petrželku a vše spojíme bešamelem.
- 2Připravenou nádivkou naplníme osolené, vydlabané kloboučky a vložíme je do máslem vymazané zapékací mísy. Povrch posypeme strouhankou, zakapeme rozpuštěným máslem a zvolna zapečeme v mírně vyhřáté troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.