Plněný hovězí kebab

50 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
495 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
18 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
17 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso smícháme s jednou nasekanou cibulí, utřeným česnekem, rozsekanými feferonkami, čočkovou moukou a vším utlučeným kořením, osolíme. Zalijeme trochou vody, podusíme, až se voda odpaří a maso bude poloměkké.
  • 2
    Směs necháme vychladnout, rozklepneme do ní vejce, důkladně promícháme, vytvoříme placičky.
  • 3
    Druhou cibuli rozemeleme společně s paprikami, přidáme mátu, lžičkou rozdělíme na placičky. Zabalíme je, vytvoříme kuličky, zlehka vyválíme. Osmažíme na rozpáleném oleji.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.