Plněný mořský okoun

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
28 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
354 mg
Cukr
501 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce si smícháme sardelovou pastu s drobně nakrájenou petrželkou, strouhankou a pepřem. Mořského okouna očistíme, vykucháme, omyjeme a do břišní dutiny dáme připravenou sardelovou pastu, břicho zašijeme a celou rybu osolíme.
  • 2
    Pekáč vymažeme olejem, vložíme rybu, polijeme ji zbytkem oleje a dáme do dobře vyhřáté trouby péct. Pečeme při 175°C, během pečení rybu poléváme výpekem, přibližně 45 minut a pokud je potřeba, podlijeme vodou.
  • 3
    Upečený okoun má zlatohnědou kůrku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.