Plněný vepřový řízek hermelínem a šunkou

30 min.
Česká republika
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
449 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
35 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
1 g
Cukr
870 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové kotlety naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran.
  • 2
    Hermelín a šunku nakrájíme na kostičky, vmícháme nasekanou petrželku a směs dáme na kotletu.
  • 3
    Kotletu zahneme jakoby na půl a okraje naklepeme, aby se spojily a směs nevytekla.
  • 4
    Nyní kotlety opatrně obalíme v trojobalu a usmažíme na oleji dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.