Plněný vepřový řízek hermelínem a šunkou
30 min.
Ingredience
- 2kusyVepřová kotleta s kostí
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 40gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
- 40gramůŠunka dušená
- 1lžičkaPetržel - nať
- 30gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 30gramůStrouhanka
- 1kusVejce slepičí
- 50mililitrůOlej slunečnicový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
449 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
35 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
1 g
Cukr
870 mg
Postup přípravy
- 1Vepřové kotlety naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran.
- 2Hermelín a šunku nakrájíme na kostičky, vmícháme nasekanou petrželku a směs dáme na kotletu.
- 3Kotletu zahneme jakoby na půl a okraje naklepeme, aby se spojily a směs nevytekla.
- 4Nyní kotlety opatrně obalíme v trojobalu a usmažíme na oleji dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.