Pochoutka z kance

140 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
918 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
60 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
7 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozpálíme sádlo, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, kterou osmahneme dozlatova, přidáme nadrobno nakrájenou mrkev, celer, petržel, podusíme do zpěnění. Maso prošpikujeme slaninou, potřeme máslem, položíme na pánev se zeleninou a z každé strany dobře opečeme. Následovně vložíme nastrouhaný česnek, zalijeme pivem a vývarem a pod poklici v troubě, za stálého podlévání dusíme doměkka 120 minut. Hotové maso vyjmeme z hrnce, přidáme hořčici, zahustíme nastrouhaným chlebem, osolíme, opepříme a dobře povaříme. Měkké maso nakrájíme na úhledné porce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.