Podhimalájská polévka s čočkou a švestkami

80 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
392 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
1 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
22 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vypeckované švestky necháme namáčet cca 2h ve vlažné vodě, čočku namáčíme přes noc.
  • 2
    Poté čočku zalijeme vodou, přidáme nakrájenou cibuli, utřený česnek a na mírném ohni povaříme cca 30 minut.
  • 3
    Vložíme švestky, přidáme koření, vepřovou krev a vaříme dalších 30 minut. Dochutíme octem, solí, cukrem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.