Pohanková sekaná

120 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
439 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
15 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
5 g
Cukr
672 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Doměkka uvaříme pohanku a osolíme.
  • 2
    Poté v míse smícháme s umletým drůbežím masem, přidáme 1 vejce, majolku, strouhanku, česnek, pepř a sůl.
  • 3
    Propracujeme, vymažeme plech s alobalem sádlem a na střed dáme masovou směs, poklademe drůbeží šunkou, navrch přidáme 3 vařená vejce a opatrně zabalíme pomocí alobalu.
  • 4
    Dozlatova pečeme v předehřáté troubě a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.