Pohankové karbanátky
25 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusVejce slepičí
- 250gramůPohanka
- 1špetkaMajoránka
- 1špetkaSůl
- 1hrstStrouhanka
- 2hrstiHouby černé
- 2stroužkyČesnek
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1litrVoda pitná
- 100mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
324 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
19 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
5 g
Cukr
906 mg
Postup přípravy
- 1Namočíme přes noc pohanku a druhý den ji ve stejné vodě uvaříme doměkka.
- 2Nakrájíme čerstvé houby a osmahneme na cibuli.
- 3Přidáme je k uvařené pohance, osolíme a opepříme, smícháme s vejcem, prolisovaným česnekem, majoránkou a moukou.
- 4Děláme placky, které obalíme ve strouhance a smažíme na pánvi na oleji.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.