Pohankové nudle s kapustou a brokolicí

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
467 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
19 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
2 g
Vápník
53 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pohankové nudle uvaříme doměkka v hrnci s osolenou vodou podle návodu na balíčku. Potom je scedíme a necháme okapat. Udržujeme teplé. Kapusty překrojíme napůl, brokolici rozdělíme na malé růžičky.
  • 2
    Do pánve vlijeme sezamový olej, zahřejeme ho, přidáme brokolici a kapusty. Zeleninu za občasného míchání orestujeme. Přisypeme sójové klíčky a omáčku, mícháme a zahříváme, aby směs zhoustla. Pánev stáhneme ze sporáku, vmícháme teplé nudle, podle chuti pepř, sůl, přimícháme mandle. Všechny suroviny dobře promícháme.
  • 3
    Připravené jídlo rozdělíme na jednotlivé talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.