Polévka bramborová zimní

50 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
146 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
4 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájenou cibuli, zeleninu nakrájenou na nudličky podusíme na másle, zalijeme vodou do roviny. Přidáme houby (sušené předem namočené), omyté krupky a nakrájené brambory. Povaříme cca 10 min.
  • 2
    Na zbytku másla uděláme světlou jíšku, kterou po částech zalijeme vodou, řádně rozmícháme a necháme povařit 10 min.
  • 3
    Následně jíšku smícháme se zeleninou, přidáme koření, dosolíme a dovaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.