Polévka Čedar

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
18 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
4 g
Cukr
634 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle podusíme oloupanou, jemně nasekanou cibuli. Za stálého míchání přisypeme mouku, osmahneme ji a jíšku zředíme vývarem. Přidáme oloupané, na kostky nakrájené brambory a vaříme doměkka.
  • 2
    Nakonec do hotové polévky přilijeme mléko, podle chuti osolíme a opepříme.
  • 3
    Na talíře rozdělíme nastrouhaný sýr a zalijeme horkou polévkou. Ozdobíme nasekanou petrželkou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.