Polévka Chicken - Broth
110 min.
Ingredience
- 1kusKuře
- 50gramůRýže loupaná
- 1lžičkaSůl
- 100gramůŠunka dušená
- 40gramůPažitka
- 100gramůMrkev kořen
- 100gramůCeler bulvový
- 100gramůPetržel - nať
- 1,2litryVoda pitná
- 80gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
7Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
673 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
48 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
367 mg
Postup přípravy
- 1Kořenovou zeleninu dobře očistíme, oloupeme a nakrájíme na nudličky.
- 2Kuře rozdělíme na čtvrtky. Do hrnce dáme vařit osolenou vodu, když voda začne vřít, vložíme do ní čtvrtky kuřete, nakrájenou zeleninu a rýži. Vaříme doměkka. Poté vyjmeme čtvrtky kuřete, necháme je trochu vychladnout. Sloupneme kůži, z kostí obereme maso, to nakrájíme na kostičky a vrátíme do polévky.
- 3Šunku nakrájíme nadrobno, orestujeme ji na másle a přidáme do hotové polévky.
- 4Podáváme posypané nadrobno nasekanou pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.