Polévka Chicken - Broth

110 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
673 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
48 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
367 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kořenovou zeleninu dobře očistíme, oloupeme a nakrájíme na nudličky.
  • 2
    Kuře rozdělíme na čtvrtky. Do hrnce dáme vařit osolenou vodu, když voda začne vřít, vložíme do ní čtvrtky kuřete, nakrájenou zeleninu a rýži. Vaříme doměkka. Poté vyjmeme čtvrtky kuřete, necháme je trochu vychladnout. Sloupneme kůži, z kostí obereme maso, to nakrájíme na kostičky a vrátíme do polévky.
  • 3
    Šunku nakrájíme nadrobno, orestujeme ji na másle a přidáme do hotové polévky.
  • 4
    Podáváme posypané nadrobno nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.