Polévka chlebová (žebrácká)

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
180 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
11 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chleba rozkrájený na kousky, cibuli jemně rozkrájenou a utřený česnek se solí dáme vařit do 1 l vody nebo vývaru. Vše rozvaříme.
  • 2
    Polévku poté můžeme prolisovat nebo rozmixovat, anebo můžeme chléb nechat v kouscích.
  • 3
    Poté polévku odstavíme z ohně, zalijeme smetanou s rozkvedlaným čerstvým žloutkem a citrónovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.