Polévka rajčatová

30 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
261 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
17 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
5 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vroucí vody dáme rajčata a poté oloupeme a nakrájíme na kousky.
  • 2
    Nakrájenou cibuli osmahneme na oleji, přidáme rajčata a vývar, 15 minut vaříme a poté rozmixujeme.
  • 3
    Přilijeme zakysanou smetanu, osolíme, opepříme, příp. přisladíme.
  • 4
    Nakonec dáme nakrájené bylinky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 4. 1. 2017
Polévka rajčatová
Polévku si všichni moc pochvalovali. Díky za tip. Určitě ještě udělám. Zakysaná smetana ji pěkně zjemnila a příjemně okyselila 😋
Anonymní uživatel
čt 5. 1. 2017
Polévka rajčatová
Dlouho jsem hledala dobrý recept na polévku. Konečně!