Polévka s bramborami a fazolemi

135 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
592 kcal
Bílkoviny
73 g
Tuky
17 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
8 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory a mrkev omyjeme, oškrábeme, cibuli oloupeme, vše nakrájíme na kostičky. Česnek oloupeme, prolisujeme. Omytá rajčata a papriku rozkrojíme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na jemno. Kapustu omyjeme a krájíme na plátky.
  • 2
    Klobásu pokrájíme na kostičky, petržel nasekáme na jemno.
  • 3
    Všechny ingredience včetně fazolí vložíme do velkého hrnce s vývarem, přivedeme k varu a na mírném ohni vaříme přikryté přibližně 2 hodiny, občas promícháme. Dochutíme pepřem a solí, podáváme ozdobené nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.