Polévka s klobásou
65 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžíceSádlo škvařené
- 4kusyBrambory
- 1lžičkaSůl
- 1kusPetržel - nať
- 1špetkaPepř černý mletý
- 150gramůKlobása Dunajská
- 1krajícChléb konzumní
- 1kusPetržel kořen
- 0,5kusCeler bulvový
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
250 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
15 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na sádle osmažíme nadrobno pokrájenou zeleninu, přidáme na malé kostky nakrájené brambory a vše podusíme. Pak vše zalijeme vodou, osolíme, opepříme a přisypeme rozkrájený chléb. Vše vaříme, až brambory změknou.
- 2Rozkrájenou klobásu v polévce prohřejeme.
- 3Po odstavení polévku posypeme petrželovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.