Polévka s mletým masem a fazolemi
55 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 200gramůFazole bílé
- 400gramůHovězí maso přední
- 1lžičkaSůl
- 2kusySaturejka
- 1špetkaMajoránka
- 3lžíceOlej stolní
- 4lžíceProtlak rajčatový
- 1lžícePetržel - nať
- 3stroužkyČesnek
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
315 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
9 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
13 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Fazole propláchneme, namočíme a uvaříme v téže vodě do měkka.
- 2Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli. Omyté maso nakrájíme na kousky, nahrubo umeleme a osmahneme na cibuli. Osolíme, podlijeme horkou vodou a dusíme téměř do měkka.
- 3Potom přidáme saturejku, protlak, uvařené fazole a majoránku. Zředíme trochou horké vody a vše povaříme.
- 4Saturejku vyjmeme, polévku přisolíme, ochutíme utřeným česnekem a posypeme nasekanou petrželkou.
- 5Podáváme s chlebem nebo s pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.