Polévka s mletým masem a fazolemi

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
315 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
9 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
13 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole propláchneme, namočíme a uvaříme v téže vodě do měkka.
  • 2
    Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli. Omyté maso nakrájíme na kousky, nahrubo umeleme a osmahneme na cibuli. Osolíme, podlijeme horkou vodou a dusíme téměř do měkka.
  • 3
    Potom přidáme saturejku, protlak, uvařené fazole a majoránku. Zředíme trochou horké vody a vše povaříme.
  • 4
    Saturejku vyjmeme, polévku přisolíme, ochutíme utřeným česnekem a posypeme nasekanou petrželkou.
  • 5
    Podáváme s chlebem nebo s pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.