Polévka s modrým sýrem

25 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
468 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
16 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkev, pastinák, petržel a kedluben očistíme a pokrájíme na nudličky. Na kostičky nakrájíme cibuli.
  • 2
    Na másle osmažíme zeleninu i cibuli. Přibližně po 5 minutách zalijeme celerovou šťávou a hovězím vývarem a krátce povaříme.
  • 3
    Přidáme polévkové nudle a necháme zvolna vařit přibližně 10 minut při mírné teplotě.
  • 4
    Přimícháme citronovou šťávu. Opereme, osušíme, jemně posekáme a přidáme petrželku.
  • 5
    Ochutíme solí, pepřem, muškátem a novým kořením.
  • 6
    Rozkrájíme sýr na kousky a necháme rozpustit v polévce a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.