Polévka s pekingskou kachnou

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
333 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
8 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
844 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso očistíme, odstraníme kůži, přebytečný tuk a nakrájíme na kostičky. Očištěné zelí nakrájíme nadrobno.
  • 2
    Vývar přivedeme k varu, přidáme sherry, sójovou omáčku, kachní maso a zelí. Řádně promícháme a na mírném ohni vaříme 15 minut.
  • 3
    Poté vmícháme do polévky prolisovaný česnek, badyán a vše ještě povaříme 15 minut.
  • 4
    Na rozehřátém woku opražíme za stálého míchání sezam, který poté vmícháme do polévky spolu se sezamovým olejem a nakrájenou petrželkou.
  • 5
    Hotovou polévku ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.