Polévka s těstovinami, hovězím masem a zeleninou

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
428 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
8 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek oloupeme a prolisujeme, jarní cibulky očistíme, opláchneme studenou vodou, nadrobno je pokrájíme. Pórek očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka, brokolici omyjeme, rozebereme na růžičky.
  • 2
    Hovězí maso omyjeme, osušíme a rozkrájíme na tenké nudličky.
  • 3
    V misce smícháme prolisovaný česnek, nakrájené cibulky, sójovou omáčku a olej. Marinádu opepříme, osolíme, vložíme do ní nakrájené kousky masa, přikryjeme a uložíme na 30 minut do chladničky.
  • 4
    Do hrnce s vařící osolenou vodou dáme vařit těstoviny. Uvařené těstoviny scedíme a odložíme, vodu nevyléváme.
  • 5
    Do vody po vaření těstovin vložíme maso i s marinádou, přidáme nakrájený pórek i brokolici, vaříme přibližně 10 minut na mírném ohni, až je zelenina křehká a maso změkne. Pak do hrnce přidáme těstoviny, chilli koření a vše vaříme ještě dalších 3 - 5 minut.
  • 6
    Polévku rozdělíme do servírovacích talířů nebo misek a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.