Polévka s vůní venkova
120 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
169 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
7 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Zeleninu omyjeme, oloupeme a očistíme a pokrájíme na menší kousky.
- 2Máslo necháme rozehřát v hrnci a přidáme pokrájenou zeleninu, přiklopíme pokličkou a dusíme 20 minut.
- 3Poté přilijeme vývar, osolíme, opepříme a uvedeme k varu.
- 4Poté zaklopíme pokličkou a vaříme 30 minut.
- 5Brambory oloupeme a pokrájíme na větší kousky. Slaninu nakrájíme na proužky. Obojí přisypeme k polévce, přidáme bylinky a vaříme 30 minut.
- 6Před podáváním opepříme a osolíme dle chuti.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.