Polévka s vůní venkova

120 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
169 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
7 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninu omyjeme, oloupeme a očistíme a pokrájíme na menší kousky.
  • 2
    Máslo necháme rozehřát v hrnci a přidáme pokrájenou zeleninu, přiklopíme pokličkou a dusíme 20 minut.
  • 3
    Poté přilijeme vývar, osolíme, opepříme a uvedeme k varu.
  • 4
    Poté zaklopíme pokličkou a vaříme 30 minut.
  • 5
    Brambory oloupeme a pokrájíme na větší kousky. Slaninu nakrájíme na proužky. Obojí přisypeme k polévce, přidáme bylinky a vaříme 30 minut.
  • 6
    Před podáváním opepříme a osolíme dle chuti.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.