Polévka Solferino
35 min.
Ingredience
- 100gramůCibule
- 1,5litryVoda pitná
- 300gramůBrambory vařené ve slupce
- 30gramůRýže dušená
- 80gramůAnglická slanina
- 1kusBobkový list
- 1kusEstragon
- 5kusůPepř černý celý
- 1lžičkaSůl
- 1stroužekČesnek
- 40gramůProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
185 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
9 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, jemně nasekanou cibuli mírně osmahneme na rozškvařené slanině.
- 2Přidáme uvařené, oloupané a na kousky nakrájené brambory, dušenou rýži, prolisovaný česnek, rajčatový protlak a bobkový list, estragon, sůl a pepř. Vše zalijeme vodou a vaříme doměkka.
- 3Nakonec hotovou polévku prolisujeme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.