Polévka z bílého zelí s okurkami v rybím vývaru

35 min.
Ruská federace

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
257 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
15 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí, kořenovou zeleninu a cibule očistíme a nakrájíme na nudličky. Okurky nastrouháme nahrubo, pórek nakrájíme na kolečka, syrové brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky, petrželovou nať nasekáme nahrubo.
  • 2
    Na másle osmažíme kořenovou zeleninu s cibulí a pórkem.
  • 3
    Do vroucího rybího vývaru vložíme zelí, osmaženou zeleninu, okurky, brambory, osolíme, opepříme a vaříme zhruba 15 minut. Před koncem varu do polévky zašleháme smetanu. Do hotové polévky vmícháme petrželovou nať.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.