Polévka z brambor s hovězím masem

50 min.
Palestinské území (okupované)

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
353 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
14 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kostičky, dáme do hrnce se studenou vodou, osolíme, přivedeme do varu a vaříme přibližně 25 minut, dokud není téměř měkké.
  • 2
    Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno, pórek omyjeme a nakrájíme na kolečka, omyté a oloupané brambory nakrájíme na malé kousky. V pánvi rozehřejeme máslo a zeleninu na něm pomalu smažíme, až má zlatavou barvu. Pak ji dáme do hrnce s masem a vše vaříme až doměkka. Podle chuti přidáme vegetu, sladkou papriku, opepříme a osolíme.
  • 3
    Polévku podáváme horkou, posypanou jemně nasekanou natí petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.