Polévka z chlebových kůrek s klobásou

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
15 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
324 mg
Cukr
143 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chlebové kůrky nalámeme na menší kousky, vložíme do hrnce, zalijeme studeným vývarem a necháme nabobtnat.
  • 2
    Mezitím nakrájíme klobásu na tenké plátky a na másle lehce orestujeme. Nabobtnalý chléb s vývarem přivedeme k varu, ochutíme kmínem, solí, pepřem, saturejkou, oregánem a majoránkou. Vaříme 20 minut a odstavíme. Do hotové polévky vmícháme smetanu a nadrobno pokrájenou jarní cibulku i s natí.
  • 3
    Do talířů vložíme kolečka klobásy a zalijeme horkou polévkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.