Polévka z divočáka
115 min.
Ingredience
- 1kilogramKančí maso
- 0,15gramSádlo syrové
- 5kusůCibule
- 4lžičkyPaprika mletá sladká
- 2litryVývar z hovězích kostí
- 0,3gramKmín celý
- 10kusůNové koření celé
- 5kusůBrambory
- 0,2gramHouby čerstvé
- 3lžičkySůl
- 1lžičkaPepř citronový
- 0,3gramPetržel - nať
- 3kusyMrkev kořen
- 0,1gramCeler řapíkatý
- 1kusCitrony
- 4stroužkyČesnek
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
271 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
10 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na rozpáleném sádle zpěníme nakrájenou cibuli. Přidáme na kostky nakrájené maso, které zprudka orestujeme. Posypeme červenou paprikou a podlijeme vývarem. Přidáme kmín, nové koření, na kolečka nakrájenou mrkev, na kostky pokrájený celer a pod poklicí vaříme přibližně 7O minut.
- 2Když začne maso měknout, přidáme houby, oloupané a na kostičky nakrájené brambory, na kolečka pokrájený česnek a vaříme dalších 30 minut. Uvařenou polévku dochutíme pepřem, solí a nasekanou petrželkou. Na talíři dle vlastní chutě pokapeme šťávou z citrónu.
- 3
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.