Polévka z hovězích ocásků

290 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
16

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
542 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
24 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
585 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce vložíme ocásky, telecí maso, kosti, telecí nožičku, pokrájenou cibuli a karotku. Zalijeme vínem Frontignan a stejným množstvím vody. Přivedeme k varu a vaříme asi 20 minut, až se nám tekutina téměř vyvaří. Přilijeme horkou vodu, přidáme rajský protlak, česnek, celer, petrželku, bobkový list, osolíme a opepříme. Přivedeme k varu a vaříme na mírném ohni 4 hodiny.
  • 2
    Polévku scedíme, vyndáme kosti, maso obereme, nakrájíme na kousky a vrátíme do polévky. Zeleninu propasírujeme přes hrubší síto a také vrátíme do polévky.
  • 3
    Polévku ještě jednou krátce převaříme a podáváme v polévkové míse.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.