Polévka z jehněčího masa a kuskusu

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
462 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
18 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso očistíme, omyjeme, pokrájíme na kostky. 30 ml oleje rozpálíme a osmahneme na něm maso. Zezlátlé maso vyjmeme, do pánve přilijeme zbytek oleje.
  • 2
    Cibuli a česnek oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Přidáme k oleji a osmahneme dozlatova. Poté přimícháme koriandr a smažíme ještě minutu. Přilijeme rajčata i se šťávou a vývar. Polévku uvedeme do varu a přiklopené dusíme 20 minut.
  • 3
    Kuskus propláchneme a vsypeme do polévky, povaříme 6 minut. Vmícháme maso a necháme prohřát 5 minut.
  • 4
    Servírujeme zdobené špenátem a fetou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.