Polévka z kachního masa

70 min.
Česká republika
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1326 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
126 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a omytou kachnu nakrájíme na kousky, osolíme a poprášíme hladkou moukou.
  • 2
    Do hrnce na rozpálený tuk vsypeme oloupanou, na kousky nakrájenou cibuli a očištěnou nakrájenou zeleninu. Přidáme kachní maso a ze všech stran ji opečeme dozlatova. Vše zalijeme vodou a vaříme doměkka.
  • 3
    Polévku okořeníme, přidáme prolisovaný česnek, rozemnutou majoránku a nasekanou petrželku. Podle chuti přilijeme víno.
  • 4
    Podáváme jako klasickou polévku, maso jíme až nakonec.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.