Polévka z krevet s fazolkami

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
317 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
17 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do pánve s rozehřátými 30 g másla, přidáme krevety a chvilku je opečeme.
  • 2
    V hrnci rozpálíme 30 g másla, přidáme drobně nakrájenou cibuli, necháme ji zesklovatět, přidáme na kolečka nakrájený česnek, posypeme mletou paprikou, vysypeme fazolky, přidáme kečup, zalijeme vínem a chvilku povaříme. Potom vhodíme nasekanou petrželku, drobně nakrájený pórek, vše zalijeme vývarem, povaříme 15 minut. Nakonec přisypeme opečené krevety, podle chutě osolíme, opepříme a povaříme ještě 5 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.