Polévka z krůtího masa a krup

195 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
511 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
20 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
8 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kroupy dobře propláchneme, přendáme do hrnce a zalijeme 1 l vody.
  • 2
    Osolíme, opepříme a uvedeme k varu. Vaříme 90 minut.
  • 3
    Maso omyjeme a pokrájíme na drobnější kousky a osmahneme je na rozpáleném oleji. Přilijeme 1200 ml vody, přidáme sůl, koření a oloupanou cibuli. Vše uvedeme k varu a vaříme 30 minut.
  • 4
    Celer a mrkev oloupeme, pokrájíme na menší kousky a osmahneme na rozpáleném sádle. Smažíme 5 minut. Uvařené maso i s vývarem přilijeme ke smažené zelenině a přidáme vařené kroupy. Přiklopené vaříme 10 minut. Poté přidáme pokrájený pórek. Povaříme ještě 8 minut.
  • 5
    Před servírováním posypeme sekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.