Polévka z kuřecích drůbků s nudlemi

65 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
211 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
6 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Drůbky dobře očistíme, cibuli oloupeme a rozpůlíme, kořenovou zeleninu oloupeme a opláchneme, petrželovou nať posekáme.
  • 2
    Drůbky dáme vařit na mírném plameni do 1,5 l studené vody. Zhruba po půl hodině přidáme cibuli, koření, zeleninu a sůl.
  • 3
    Hotovou polévku přecedíme, maso a zeleninu necháme zchladnout, poté nakrájíme. Zvlášť uvaříme nudle (v 1 l vody), přecedíme a vložíme do polévky spolu s posekanou petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.