Polévka z kuřecích žaludků

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
86 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
3 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
326 mg
Cukr
305 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žaludky omyjeme, vložíme do tlakového hrnce a zalijeme studenou vodou. Přidáme kuličky pepře, snítku libečku, mrkev, celer a sůl.
  • 2
    Hrnec uzavřeme a vaříme asi 30 minut.
  • 3
    Uvařené žaludky a zeleninu vyjmeme z vývaru a nakrájíme na menší kousky.
  • 4
    Ve vývaru rozpustíme kostku bujónu, přidáme nakrájené maso,zeleninu a necháme přejít varem.
  • 5
    Na talíři polévku doplníme nakrájenou zelenou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.