Polévka z kysaného zelí se žampiony

60 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
124 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
9 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Společně s kysaným zelím uvaříme na kostičky nakrájené brambory, na oleji si mezitím připravíme nahrubo nakrájenou cibuli a plátky žampionů.
  • 2
    Vše společně podusíme, přidáme uvařené brambory se zelím včetně vody.
  • 3
    Osolíme, přidáme bobkový list, opepříme a chvíli povaříme.
  • 4
    Do hotové polévky vmícháme jogurt a ozdobíme petželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.